“Pozantı’da hizmet durmaz!''

Belediye tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütüldüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kurtuluş Mahallesi Şehit Kasım Efendi Sokak’ta Fen İşleri ekiplerimiz asfalt serim çalışmaları gerçekleştiriyor. Pozantı’nın her köşesinde 'Üretken Belediyecilik' anlayışımızın izini bırakmaya devam edeceğiz. Her sokakta bir izimiz, her hizmette bir emeğimiz var. Pozantı’mız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz!"

Pozantıyol2

ÇYDD’den Zeytin İçin Tarihi Çağrı: “Barışın Ağacını Korumalıyız”
ÇYDD’den Zeytin İçin Tarihi Çağrı: “Barışın Ağacını Korumalıyız”
İçeriği Görüntüle

Yaz sezonuyla birlikte mahallelerdeki yol iyileştirme ve asfaltlama faaliyetlerinin artırıldığını belirten yetkililer, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmetine kavuşması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Kaynak: İHA