Denizin ortasında SUP Board üzerine mangal kuran Halil Yiğit, şişe geçirdiği ciğerleri pişirerek arkadaşlarına ikram etti ve farklı bir deneyim yaşattı. Son dönemlerde Antalya ve diğer sahil kentlerinde giderek popülerleşen Stand Up Paddle (SUP) board, özellikle Konyaaltı Sahili’nde sabah erken saatlerde yapılan buluşmalarla ilgi görüyor. SUP severler, güneşin doğuşunu kentin falezleri ve silüeti eşliğinde denizde karşılıyor.

Bir Yıl Sonra Büyük Buluşma! Kanseri Yenen İki Öğrenciye Duygulandıran Karşılama
Bir Yıl Sonra Büyük Buluşma! Kanseri Yenen İki Öğrenciye Duygulandıran Karşılama
İçeriği Görüntüle

17 yıldır Antalya’da ocak başı restoran işletmeciliği yapan ve yaklaşık 6 yıldır SUP ile ilgilenen Halil Yiğit, kimsenin aklına gelmeyecek bir fikri hayata geçirerek denizin ortasında mangal yaptı. SUP üzerinde sabitlediği mangalda şişe geçirdiği ciğerleri pişiren Yiğit, arkadaşlarına tek tek ikram etti. Sahildeki vatandaşlar hayretle izlerken, kısa sürede etrafı diğer SUP’cularla doldu.

Yiğit, "Arkadaşlarla yıllardan beri bu sporu yapıyoruz, her sabah denize çıkıyoruz. Kahvaltıda farklı bir şey yapalım diye düşündük ve ciğer mangalına karar verdik. Denizin ortasında mangalda ciğer pişirmek gerçekten farklı bir deneyim oldu" dedi.

Sırada yeni sürprizler var. Yiğit, "Gelecekte saç kavurma, gözleme gibi farklı lezzetleri SUP üzerinde denemeyi düşünüyoruz. Bu etkinlikleri hem güvenli hem de çevreye zarar vermeden gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA