Son olarak Sarıçam ilçesindeki Bayramhacılı bölgesi ile Seyhan ilçesindeki Dilberler Sekisi'nde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, bu iki bölgeyi daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturdu. Yapılan çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Adana Valisi Mustafa Yavuz, suç ve suç örgütlerine gözdağı; Adanalılara da güven verdi: SAHADAYIZ
Adana Valisi Mustafa Yavuz, suç ve suç örgütlerine gözdağı; Adanalılara da güven verdi: SAHADAYIZ
İçeriği Görüntüle

Adana’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi adına hizmetlerini aralıksız sürdüren ekipler, yalnızca belediye çalışmalarıyla değil, vatandaşların desteğiyle de kalıcı temizlik ve düzenin mümkün olabileceğine dikkat çekti.

Bsb Teemzilik

Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü bürokratları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Adana’nın temiz tutulması konusunda vatandaş farkındalığı da büyük önem taşıyor. Büyükşehir ekipleri olarak kentin temiz ve düzenli tutulması için çalışıyoruz. Ancak Adanalıların da caddelere, sokaklara, parklara, piknik alanlarına, nehir, göl ve deniz kenarlarına; plastik, şişe, ambalaj, poşet, yiyecek-içecek atıkları ve diğer çöp materyallerini atmayarak, kentin temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasına destek olabileceklerini unutmamaları gerekiyor.”

Kaynak: BÜLTEN