Atlı, emeklilere yönelik hazırlanacak kıraathanenin kısa süre içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Millet Bahçesi Kültür Salonu’nda düzenlenen toplantıda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Atlı, eğitimden kültür sanata, altyapıdan sosyal belediyeciliğe kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. İlçede özellikle sosyal yaşamı güçlendirecek çalışmalar üzerinde durduklarını belirten Atlı, emekliler için hazırlanan yeni alanın önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

Şehirlerin zaman içerisinde yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu dile getiren Atlı, yollarla ilgili vatandaşlardan gelen eleştirilere değinerek, “Kıyafetler nasıl zamanla eskiyorsa yollar da bakım istiyor. Vatandaşlarımızın yollarla ilgili eleştirilerinde haklılık payı var. Kozan'da geçmiş yıllarda yollar gerektiği zamanda yenilenmediği için bugün sorunlar büyüdü” diye konuştu.

Millet Bahçesi’nde hem yenileme hem de yeni sosyal donatı çalışmaları yürüttüklerini belirten Atlı, emeklilere özel hazırlanacak kıraathanenin detaylarını da paylaştı.

“Emeklilerimize nefes alabilecekleri özel bir alan oluşturuyoruz”

Atlı, “Millet Bahçesi Kozan'ın göz bebeği olan, hepimizin hatırası bulunduğu bir alan. Burada eski bölümlerin tadilatını yaparken aynı zamanda emeklilerimize özel bir kıraathane oluşturuyoruz. Büyüklerimiz burada çayını kahvesini içebilecek, yazın serin, kışın sıcak ortamda vakit geçirebilecek. Emeklilerimize nefes alabilecekleri özel bir alan oluşturuyoruz” dedi.

Çukurova Üniversitesinde “Küresel Siyasetin Güncel Krizleri” Çalıştayı Düzenlendi
Çukurova Üniversitesinde “Küresel Siyasetin Güncel Krizleri” Çalıştayı Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle ilçede uzun yıllardır bekleyen yatırımların hız kazandığını ifade eden Başkan Atlı, “Kozan uzun yıllar ihtiyaçları ötelenmiş bir ilçeydi. Şimdi bu ihtiyaçları yenileme ve tamamlama fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında da bilgi veren Atlı, 500 TOKİ konutunun teslim edildiğini, uzun süredir kapalı bulunan Özden Kültür Merkezi’nin yeniden hizmete açıldığını söyledi. Öğretmenevi inşaatında sona gelindiğini belirten Atlı, Kapalı Spor Salonu ihalesinin de gerçekleştirildiğini kaydetti.

Şevkiye Mahallesi’nde taziye ve kültür evinin hizmete açıldığını ifade eden Atlı, Cuma Pazarı yanında da yeni bir taziye evi yapılacağını açıkladı.

Kaynak: İHA