Avrupa Sosyal Demokrat Hareketi:  CHP Sahipsiz Değildir
Avrupa Sosyal Demokrat Hareketi: CHP Sahipsiz Değildir
İçeriği Görüntüle

Kimlikte yer alan isim ile dövmedeki ismin farklı olduğunu fark eden polis ekiplerinin yaptığı incelemede, şüphelinin çok sayıda dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari olduğu ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Güven Timleri, Seyhan ilçesi Ulucami Mahallesi Ali Münif Yeğenağa Caddesi'nde gerçekleştirdikleri uygulama sırasında durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu.

Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu esnasında şüpheli, polis ekiplerine İlhan G. adına düzenlenmiş kimliği ibraz etti. Ancak ekipler, kimlikte yer alan isim ile şüphelinin kolunda bulunan "İlker" yazılı dövmenin birbiriyle uyuşmadığını fark ederek durumdan şüphelendi.

Bunun üzerine şüpheli, kimliğinin kesin olarak belirlenmesi amacıyla parmak izi ve yüz tanıma sistemi üzerinden inceleme yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Yapılan incelemelerde şüphelinin gerçek kimliğinin 31 yaşındaki İlker C. olduğu tespit edildi. Ayrıca İlker C.'nin 34 ayrı dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 33 yıl 10 ay hapis cezası bulunduğu ve firari olarak arandığı belirlendi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan firari hükümlü, daha sonra cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İHA