Mübarek Ramazan ayı ve Ramazan bayramı hürmetine yaşadığımız bütün sıkıntıların bitmesini diliyorum diyen Başkan Kadir Kara mesajında; “Değerli hemşerilerim, maalesef yaşadığımız yıkıcı deprem sebebiyle Ramazan bayramına içimiz buruk, bir yanımız eksik giriyoruz.
Ben bir kez daha afette kaybettiğimiz, deprem şehitleri olarak her zaman yâd edeceğimiz cennet mekân hemşerilerimize rahmet, acılarını yürekten paylaştığım kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum.
Şehrimizin doğasında her zaman var olan paylaşmayı ve dayanışmayı en üst düzeyde yaşadığımız mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Cenab-ı Mevlam okunan tüm duaları, edilen tüm ibadetleri kabul etsin inşallah.
Muhterem Osmaniyelim, acılarımız derin, yaralarımız taze. Allah’ın izniyle hep birlikte, omuz omuza yaralarımızı saracağız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz, birlikte Osmaniyeyiz. Güzide şehrimizi, kaldıracağız, yeniden kuracağız. Kaybettiğimiz canlarımızın anısına bunu en kısa zamanda kol kola yapacağız.
Bu duygularla, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı, birliği ve bütünlüğü için her an görevi başında olan güvenlik güçlerimize üstün başarılar dilerken, mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Büyük Türk Milleti’ni Rabbim her türlü felaketlerden ve kötülüklerden korusun.
Kıymetli hemşerilerim, ramazan bayramınızı tebrik ediyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi en kalbi duygularla sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'dan Bayram Mesajı
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Trend Haberler
Adana’da Mahalle Ayakta: Yıllardır Açılmayan Yollar ve Atıl Park Alanı İsyan Ettirdi!
2 Milyon Esnaf Kapattı! Meclis’te Ekonomi Tartışması Alevlendi
Uyarı Sonrası Dehşet: Bar Ortağı Silahlı Saldırıda Öldürüldü
Yüreğir’de Gece Yarısı Saldırısı: Camlar Tek Tek Kırıldı
Adana’da Dehşet! Canlı Yayında İntihar Etti: Polis Operasyonu Böyle Bitti
Bu Koroda Yok Yok! Esnaftan Doktora Herkes Sahneye Çıktı
Yol Verme Kavgası Kazayla Bitti: Polis Sürücüleri Affetmedi
Büyükşehir’de Düzgün Bir Üslupla “Borç” Tartışması
Adana’da Sokak Ortasında Kanlı İnfaz!
Adana’da Tarımda Yeni Dönem: Topraksız Marul Üretimi Başladı





