Aynı zamanda AK Parti Adana İl Halkla ilişkiler Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Niyazi Göğer, 59 Nolu Kooperatifte kendisiyle birlikte çalışan otobüs sahipleri ile şoför ve muavinlere AK Parti’nin etkinliklerine verdikleri destek için bir yemek düzenledi.
Niyazi Göğer’in bağ evinin bahçesinde verilen yemeğe AK Parti Adana Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, Yerel Yönetimler Başkanı Faruk Aytek, Ar-Ge Başkanı Mehmet Can, Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Seyhan eski İlçe Başkanı Sadullah Kısacık, Halkla ilişkiler Başkan Yardımcıları Melike Bozbıyık ve Taner Aysu ile 59 Nolu Kooperatif üyeleri katıldı.
Misafirleriyle yakından ilgilenen Niyazi Göğer, yemek esnasında kısa bir konuşma da yaptı. 59 Nolu Kooperatif üyelerinin özelliklede gençlerin AK Parti’nin faaliyetlerind
Köz ateşinde pişirilen kavurma ve pilavların yenmesinin ardından 59 Nolu Kooperatifte görev yapan gençler Niyazi Göğer’e, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile en son Mersin programı için Adana’ya geldiği zaman birlikte çekilen fotoğrafı hediye ederek sürpriz yaptılar.





