Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe kararnameyle Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alındı. 2020 yılından bu yana Adana’da ‘İl Emniyet Müdürlüğü’ koltuğunda oturan İnci, görevini de Ahmet Hakan Arıkan’a devredecek.
Ahmet Hakan Arıkan ise, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken 2015 yılı Ekim ayında ‘Müdür Vekilliği’ görevine getirilmiş, bir yıl sonra da Trabzon’a ‘İl Emniyet Müdürü’ olarak atanmıştı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Arıkan, güvenlik alanında deneyimli ve başarılı bir isim olarak dikkat çekiyor. 1968 İzmir doğumlu olan Arıkan, 1991 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak mesleğe de ilk adımını attı.
İnci Gitti; Arıkan Geldi!
Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde nöbet değişimi! Doğan İnci görevden alındı; yerine Ahmet Hakan Arıkan atandı.
Muhabir: Soner Kan
Yorumlar
Trend Haberler
Adana’da Kayıp Alarmı! Mantar Toplamaya Giden Yaşlı Adamdan Haber Yok
DAİMFED’de Yeni Dönem! İşte İnşaat Sektörünün Güçlü Yönetim Kadrosu
Adana’da CHP Karıştı!
Ayhan Barut’tan TMO’ya Sert Çağrı: “Buğdayın Fiyatı En Az 25 Lira Olmalı”
Adana’da Acı Son! Mantar Toplamaya Giden 65 Yaşındaki Adam Ölü Bulundu
Süreyya Yavuz Hanımefendi’den Anneler Günü Öncesi Duygulandıran Ziyaret
AOSB Başkanı Sütcü’den Üniversitelilere Çarpıcı Tavsiye: “Bilgiye Aç Olun”
Adana’da Sanat Rüzgarı Esecek! “EŞİK” Sergisi Kapılarını Açıyor
Adana’daki Feci Kazada Acı Haber: 7 Gün Direndi Ama Kurtarılamadı
Aile Şirketlerini Ekonomik Krizlerden Çok Ortaklar Arasındaki Çatışmalar Yıkıyor




