Belediye binasından hareket eden ve ilçenin çeşitli noktalarında tur atan çöp kamyonu konvoyuna liderlik eden Kozay, kamyonun direksiyonuna geçerek Çukurova caddelerinde tur attı.

Refüjler Kazıldı, Toprak Döküldü! Baraj Yolu’nda Neler Oluyor?
Refüjler Kazıldı, Toprak Döküldü! Baraj Yolu’nda Neler Oluyor?
İçeriği Görüntüle

Yol kenarında toplanan vatandaşlara el sallayarak selam veren Başkan Kozay, yeni araçları halkla buluşturmanın gururunu yaşadı.

“KISITLI İMKANLARLA BÜYÜK BİR BAŞARI SAĞLADIK”

Açıklamasında, zor ekonomik şartlara rağmen önemli bir adım attıklarını vurgulayan Başkan Kozay, “Kısıtlı imkanlara rağmen büyük bir mücadele ve azimle Çukurova’mıza kazandırdığımız 23 yeni çöp kamyonumuzu halkımıza tanıtıp halkımızın desteğiyle başardığımız bu gururu şehir turuyla paylaştık. Bu başarıyı gerçekleştirirken güvenini ve desteğini her daim hissettiren kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Hizmetlerin artarak süreceğini de belirten Başkan Kozay, “Çok daha büyük işleri yine hep birlikte başaracağız” ifadeleriyle Çukurova’ya yeni projelerin yolda olduğunun sinyalini verdi.

Muhabir: ADİL DURMAZ