Ramazan ayı boyunca paylaşma, yardımlaşma ve kardeşliğin en güzel örneklerinin yaşandığını ifade eden Dağlı, bayramların toplumun ortak değerlerini pekiştiren önemli günler olduğunu vurguladı.
Başkan Dağlı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakırken; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca gönüllerin birleştiği, sofraların paylaşıldığı, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bir dönem geçirdik.
Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, gönüllerin birleştiği, sevgi ve muhabbetin güçlendiği müstesna günlerdir. Bu özel günler; büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz, küçüklerimizi sevindirdiğimiz, komşuluk ve akrabalık bağlarımızı kuvvetlendirdiğimiz, toplumsal dayanışmamızı pekiştirdiğimiz kıymetli zamanlardır.”
Adana’da Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları, gençlik buluşmaları ve vatandaş ziyaretleriyle hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirten Dağlı, bayramın oluşturduğu manevi atmosferin toplumsal birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiğini ifade etti.
“AK Parti teşkilatları olarak her zaman milletimizle iç içe olmaya, hemşehrilerimizin sevincini ve hüznünü paylaşmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca olduğu gibi bayramda da gönüller arasında köprüler kurmaya, kardeşliğimizi büyütmeye gayret edeceğiz.
Bu mübarek bayramın; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”
Tamer Dağlı, mesajının sonunda başta Adanalılar olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:
“Bu vesileyle aziz milletimizin, kıymetli Adanalı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”





