Doğru, ziyaretlerde esnafın taleplerini dinleyerek, “Esnafımızın yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” mesajını verdi. Doğru, Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur ve Kuaför-Manikürcüler Odası Başkanı H. Emin Ünal ile bir araya gelerek esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
Ulaşım sektöründe istişare
İl Başkan Yardımcısı Haluk Sığınç ve Seyhan İlçe Başkanı İbrahim Gökçedağ ile birlikte ulaşım sektörünü de ziyaret eden Doğru, S.S. 59 Can Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hasan Temel, S.S. 15 Nolu Barkal Yeşiloba Dolmuş Kooperatifi Başkanı Halil Kocabaş, S.S. 26 Nolu İtimat Dolmuş Kooperatifi Başkanı Yasin Avar, S.S. 18 Nolu Topel Dolmuş Kooperatifi Başkanı Münir Karaaslan ve S.S. 25 Nolu Yeşilevler Gürselpaşa Dolmuş Kooperatifi Başkan Vekili Muharrem Yüksel ile görüşerek ulaşımda yaşanan sorunları bizzat dinledi.

“Esnafın sesi bizim için kıymetli”
Milletvekili Doğru, açıklamasında, “Esnafımızın alın teri ve emeği bizim için çok değerli. Onların görüş ve önerileri ışığında çözümler üretmeye devam edeceğiz. Adana’mızın istikrarını, Seyhan’ımızın düzenini hep birlikte güçlendireceğiz. Esnafımızın yanında olmaya kararlıyız” dedi.





