Parkta yer alan dijital termometre, sıcaklıkların henüz yaz mevsimi değerlerine ulaşmamasına rağmen arızalandı. Termometrede beliren “-00°C” ifadesi, hem şaşkınlık hem de merak uyandırdı.
Adana’da nisan ayı ortalarında hava sıcaklıkları 30°C'ye yaklaşırken, parkta yürüyüş yapanlar ve spor yapan vatandaşlar alışık oldukları termometre göstergesinin yerinde eksili bir değer görünce neye uğradığını şaşırdı.
Kış aylarında bile nadiren sıfırın altına düşen sıcaklıklar göz önünde bulundurulduğunda, termometredeki "-00°C" yazısı hem sembolik hem de esprili yorumlara açık hale geldi. Kentte havaların önümüzdeki günlerde daha da ısınması beklenirken, Adana’nın sıcak günlerine henüz tam olarak girilmemişken yaşanan bu olay, yazın habercisi gibi yorumlandı.