Kutlamalar esnasında bir çocuğun yüzüne alkol şişesi fırlatıldığı iddia edildi.

Adana genelinde olduğu gibi merkez Seyhan ilçesi Gençlik Meydanı’nda da Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetin ardından şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar meşale ve havai fişeklerle büyük coşku yaşadı.

Çukurova Üniversitesinde “Küresel Siyasetin Güncel Krizleri” Çalıştayı Düzenlendi
Çukurova Üniversitesinde “Küresel Siyasetin Güncel Krizleri” Çalıştayı Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Kutlamalar sırasında bir grup Adana Demirspor taraftarının meydana gelerek Adana Demirspor lehine sloganlar attığı, bu sırada gruptan bir kişinin 7 yaşındaki Ç.T.’nin yüzüne alkol şişesi fırlattığı iddia edildi. Olay sonrası polis ekiplerinin müdahale ettiği ve grubu biber gazı kullanarak bölgeden uzaklaştırdığı öğrenildi.

Olayın ardından çocuğun babası Sedat Taşkın, yaşananlara tepki gösterdi. İHA muhabirine konuşan Sedat Taşkın, “Bir grup taraftar geldi Adana Demirspor lehine slogan attı çocuğun yüzüne alkol şişesi fırlattılar. Böyle rezil bir Adana Demirspor taraftar grubu olmaz. Çocuğun kaşı yarıldı, bu namussuzluk. Millet buraya eğlenmeye geliyor bunlar çeteleşmiş. Bunlar Adana Demirspor'u taraftarı değil, terörist. Allah belalarını versin” dedi.

Olayla ilgili polis ekiplerinin inceleme başlattığı bildirildi.

Kaynak: İHA