Çocuklara ait kıyafetlerin Ceyhan Nehri kıyısında bulunmasının ardından bölgeye itfaiye ve dalgıç polis ekipleri sevk edildi.

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yakapınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 11 ve 12 yaşlarındaki iki çocuk uzun süre evlerine dönmeyince aileleri durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çocukların gitmiş olabileceği değerlendirilen bölgelerde arama çalışması başlattı. Çalışmalar sırasında çocuklara ait kıyafetlerin Ceyhan Nehri kıyısında bulunması üzerine aramalar nehir çevresinde yoğunlaştırıldı.

Adana İçin Tarihi Fırsat! Ceyhan’da Milyonlarca Varillik Petrol Hamlesi
Adana İçin Tarihi Fırsat! Ceyhan’da Milyonlarca Varillik Petrol Hamlesi
İçeriği Görüntüle

Bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra dalgıç polisler de sevk edildi. Ekipler, Ceyhan Nehri’nde ve çevresinde kayıp çocuklara ulaşmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA