Geleneksel Gaziantep katmerini kendine özgü yorumlarla yeniden yorumlayan Geyik, bu özel tatlıyı menüsüne dahil ettikten sonra yoğun ilgiyle karşılaştı.
Gaziantep’in tescilli lezzeti katmeri farklı malzemelerle çeşitlendiren Zeynep Geyik, özellikle eşi Turgut Geyik’in bal ve tahine olan düşkünlüğünden yola çıkarak özel bir tarif geliştirdi. İlk olarak eşine ikram ettiği tahinli katmerin çok beğenilmesi üzerine bu lezzeti müşterilerine de sunmaya karar verdi. Sosyal medyada hızla yayılan bu özel tatlı, Adana’nın dört bir yanından sipariş almaya başladı.
Katmer, isteğe bağlı olarak cevizli ya da fıstıklı olarak servis ediliyor. Hem lezzeti hem de sunumuyla dikkat çeken tahinli katmer, Adana’nın yeni favori tatlısı olma yolunda ilerliyor.

"Satışlarımız güzel gidiyor"
İhlas Haber Ajansı’na konuşan Zeynep Geyik, gelen yoğun talepler karşısında mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:
"Eşim bal ve tahini çok seviyor. Bunları katmerde birleştirsem nasıl olur diye düşündüm. Yaptım ve eşime tattırdım, çok beğendi. Sonra müşterilerimize ikram ettim, onlar da çok beğenince menüye eklemeye karar verdik. Lezzeti tuttu, tadını da beğendiler. Şu anda satışlarımız güzel gidiyor."

"Tadı hafif, talep güzel"
Klasik katmere göre daha hafif bir tat olduğunu vurgulayan Geyik, ürünün tercih edilme nedenlerini şu sözlerle anlattı:
"İçerisinde şeker yok. Tahin ve bal olduğu için tadı biraz daha hafif kalıyor. Tepside yaptığımız için çıtır oluyor. Bu yüzden daha çok tercih ediliyor. Biz de ona göre siparişleri hazırlayıp müşterimize hizmette bulunuyoruz. Satışların güzel olması eşimin de hoşuna gitti. Kendisine tattırdığım ürünü menüye koyduğum ve satışlarımız da güzel gittiği için mutlu oldu."




