Gültepe Mahallesi'ndeki mahalle sakinlerine hitap eden Özer, çöplük alanını yeşillendirecek ve Sarıçam’ın çehresini değiştirecek projelerini paylaştı. “Çöplük Kalkacak, Sarıçam Kalkınacak!” sloganıyla yola çıkan Özer, çöplüğün 3 yıl içinde tamamen kaldırılacağını ve yerine Atatürk Parkı adını verdiği Türkiye'nin en büyük merkez parkının inşa edileceğini müjdeledi.
Özer, “1. yılda uygun yer seçimini tamamlayacağız. 2. yılda seçilen yerlerde imalat ve inşaata başlayacağız. 3. yılda ise çöplüğün tamamen kaldırılmasını ve yerine çevre dostu, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Atatürk Parkı'nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Bu parkın sadece Sarıçam'ın değil, Adana'nın da sosyal yaşam merkezi olacağını belirten Özer, parkın içinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle bölge halkına hizmet verileceğini vurguladı. Özer, çöplük alanının dönüşümü ile Sarıçam'ın yeşil bir cennete dönüşeceğini ve bu projeyle çevre kirliliğine son vereceğini ifade etti.
Sarıçamlıların desteğini bekleyen Av. Yusuf Özer, “Yerel yönetim anlayışımızda çevre ve insan sağlığını merkeze alıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir çevrede yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu vizyon projemizle Sarıçam, Adana'nın yıldızı olacak” diyerek halkın oyuna talip olduğunu belirtti.
Yusuf Özer'den Çöplük Sorununa Yeşil Çözüm!
İYİ Parti'nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Yusuf Özer, çöplük sorununa karşı koyduğu cesur duruşu ve somut çözüm planlarıyla dikkat çekiyor.
Muhabir: Metropol Gazetesi
Yorumlar
Trend Haberler
Adana’da Mahalle Ayakta: Yıllardır Açılmayan Yollar ve Atıl Park Alanı İsyan Ettirdi!
2 Milyon Esnaf Kapattı! Meclis’te Ekonomi Tartışması Alevlendi
Uyarı Sonrası Dehşet: Bar Ortağı Silahlı Saldırıda Öldürüldü
Yüreğir’de Gece Yarısı Saldırısı: Camlar Tek Tek Kırıldı
Adana’da Dehşet! Canlı Yayında İntihar Etti: Polis Operasyonu Böyle Bitti
Bu Koroda Yok Yok! Esnaftan Doktora Herkes Sahneye Çıktı
Yol Verme Kavgası Kazayla Bitti: Polis Sürücüleri Affetmedi
Büyükşehir’de Düzgün Bir Üslupla “Borç” Tartışması
Adana’da Sokak Ortasında Kanlı İnfaz!
Adana’da Tarımda Yeni Dönem: Topraksız Marul Üretimi Başladı





