ASFALT VE İMAR DÜZENLEMELERİ DEVAM EDİYOR
Kentte ulaşım açısından önemli güzergâhlardan biri olan Fevzi Çakmak Caddesi’nde asfalt serimi aralıksız sürerken, yol ve kaldırım güzergâhında kalan yapılar da imar planı doğrultusunda kaldırılıyor. Bu kapsamda, sahibiyle uzlaşı sağlanan 4 katlı bina da yıkım programına alındı.
EKİPLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI
Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Kültür Kavşağı, Musa Anter Parkı yanında bulunan yapı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çevre ve yol güvenliğini sağlamasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı.
Yıkım sırasında çevreye toz ve rahatsızlık vermemek amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı 2 tanker tazyikli suyla destek verdi.
ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, yıkımın ardından enkazın kaldırılmasıyla cadde üzerindeki yol genişletme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.





