
Hibe araçların teslimatı, Çankaya Belediyesi’nin İlkbahar Mahallesi’nde bulunan yerleşkesinde gerçekleştirildi. Teslimat töreninde, TBB Başkanvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, araçların anahtarlarını Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya takdim etti. Törene ayrıca Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.
Törende konuşan Başkanvekili Karalar, hizmet anlayışlarının siyasetten ve kutuplaşmadan uzak olduğunu belirterek, belediyelerin kalkınması için çalışmalarının süreceğini ifade etti.
Araçların sembolik anahtarını teslim alan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise, “Belediyemize kazandırılan iki adet çöp kamyonu ilçemiz için hayırlı olsun. Başkan Karalar’a teşekkür ediyoruz. Araçlarımız çok yakında Yüreğir’de hizmet vermeye başlayacak” dedi.




