Sanata olan tutkusunu çocukluğundan beri taşıdığını belirten Nursena Tetik, tüm zorluklara rağmen bu alanda ilerlemenin ve başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. “Sanat benim küçüklüğümden beri içinde olduğum bir alandı. Zor olsa da bana hep güzel geldi ve bugün emeğimin karşılığını almanın huzurunu yaşıyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Koltuk Değneğiyle Başladı, Okul Müdürü Oldu!
Koltuk Değneğiyle Başladı, Okul Müdürü Oldu!
İçeriği Görüntüle

“Babamın şerefini ve adını yaşatabilmek büyük bir gurur”

Şehit babası İsmail Tetik’in adını başarıyla yaşatmanın verdiği onura değinen Nursena Tetik, “Babam 9 Ekim 2004’te Cudi Dağı’nda şehit oldu. Ben o zaman sadece 1 yaşındaydım. Onun eksikliği kalbimde büyük bir boşluk bıraksa da, onun benimle olduğunu her zaman hissediyorum. Bugün onun adını bu şekilde onurlandırabilmek benim için çok anlamlı. Umarım o da beni izliyordur ve gurur duyuyordur” dedi.

Konuşmasında ailesine de özel bir teşekkür eden Tetik, “En büyük teşekkürüm anneme, ardından tüm aileme. Hayallerimi destekledikleri için onlara minnettarım” ifadelerini kullandı.

Nursena Tetik’in başarı öyküsü, azimle çalışan ve ailesinin desteğini arkasında hisseden gençlerin ülkemiz adına nasıl umut verici başarılar elde ettiğini bir kez daha gösterdi.

Kaynak: İHA