Olay, 13 Ağustos’ta Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre H.K., bir iş yerinden bilgisayar kasası, bahşiş kutusu ve bin lira nakit para çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

CHP’den Zeydan Karalar Açıklaması: “150 Günü Aştı, Kamu Vicdanı Yaralı!”
CHP’den Zeydan Karalar Açıklaması: “150 Günü Aştı, Kamu Vicdanı Yaralı!”
İçeriği Görüntüle

Aradan dört gün geçtikten sonra aynı şüpheli bu kez bir kuaföre girerek 5 tıraş makinesi ve 2 fön makinesini çaldı. Yaşanan olayların ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, H.K.’nin gittiği yerleri takibe aldı. Polis ekipleri, şüpheliyi başka bir iş yerinde hırsızlık yaparken yakaladı.

Emniyetteki işlemleri sırasında H.K.’nin, “Bir haftadır evime gitmiyorum, bundan dolayı hırsızlık yaptım. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA