Kimliği henüz belirlenemeyen iki genç, girdikleri apartmanda kapı önündeki ayakkabıları önce dans ederek kutladı, sonra da alıp kaçtı. O anlar apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi’nde yaşandı. Gece saatlerinde bir apartmana giren iki genç, kapı önünde duran ayakkabıları fark edince sevinç gösterisinde bulundu. Şahıslar, ayakkabılara yönelmeden önce kısa süre göbek attı.
Dans ettikten sonra ayakkabıları tek tek inceleyen gençler, beğendiklerini aldıktan sonra hızla apartmandan uzaklaştı. Hırsızlık anı ise apartmanın güvenlik kamerasına net bir şekilde yansıdı.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şüphelilerin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.





