Bu kapsamda Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, Adana Barosu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Adana Barosu logolu Yeşilay rozetleri, Adana Barosu Başkanı Av. Volkan Böke ile birlikte Adana Adliyesi’nde görev yapan personel, avukatlar ve vatandaşlara dağıtıldı.

Etkinlik sırasında bağımlılıkla mücadelenin toplumsal bir sorumluluk olduğu vurgulanırken, sağlıklı ve bilinçli bireylerin güçlü bir toplumun temelini oluşturduğu ifade edildi.

Adana Barosu Başkanı Av. Volkan Böke, Avukatlar Haftası dolayısıyla Yeşilay ile gerçekleştirilen iş birliğinin toplumsal farkındalığın artırılmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Meclis’te Sert Çıkış! Orhan Sümer’den İktidara Yüklendi
Meclis’te Sert Çıkış! Orhan Sümer’den İktidara Yüklendi
İçeriği Görüntüle

Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım ise Başkan Av. Volkan Böke ve avukatların Avukatlar Günü’nü kutlayarak, sağlıklı ve bağımsız bir toplum bilinci oluşturma yolunda iş birliğinin süreceğini vurguladı.

Kaynak: BÜLTEN