Tarıma Yeni Model: “Genç Tarımcılar Kooperatifleri Kurulsun!”
Tarıma Yeni Model: “Genç Tarımcılar Kooperatifleri Kurulsun!”
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sırasında İlçe Jandarma Komutanı Bçvş. Zekayi Kılınç’tan ilçe genelinde yürütülen güvenlik faaliyetlerine dair kapsamlı bir brifing alan Kaymakam Kurdu, jandarma personelinin sahadaki görevleri, yürütülen operasyonlar, trafik ve asayiş uygulamaları ile vatandaşla olan temaslar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, kamu kurumları arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve yerel güvenlik politikalarının daha etkin uygulanması açısından da önem taşıyor. Kaymakamlık, benzer saha ziyaretleriyle güvenlik birimleriyle doğrudan temas kurarak çalışmaları yerinde değerlendirmeyi sürdürüyor.

Ziyaretin ardından Kaymakam Kurdu, İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.

Aladağ Kaymakamlığı yapılan ziyarete ilişkin açıklamada bulundu. Kaymakamlık açıklamasında, “Kaymakamımız Sançar Batuhan Kurdu, İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Bçvş. Zekayi Kılınç‘dan brifing aldı.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: ADİL DURMAZ