Ziyaret kapsamında kamu hizmetlerinin mahalledeki uygulanışı değerlendirildi. Altyapı, ulaşım, sağlık, eğitim ve sosyal hizmetler başta olmak üzere çeşitli konularda yerinde gözlemler yapıldı.

İlgili kurum amirleri, sahadan gelen bilgileri not alarak hizmetlerin daha etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılması adına değerlendirmelerde bulundu.

Gerdibi Mahallesi sakinleriyle doğrudan temas kurulan ziyarette, kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik görüş alışverişi sağlandı. Kaymakamlık, benzer ziyaretlerin diğer mahallelerde de sürdürüleceğini belirtti.

Aladağ Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şunlara yer verildi:
“Kaymakamımız Sn. Sançar Batuhan Kurdu, daire amirlerimizle beraber, Gerdibi Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında vatandaşların taleplerini, önerilerini ve sorunlarını dinleyen Kaymakamımız, kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik görüş alışverişinde bulundu.”




