Müşteri gibi dükkâna giren genç kızın, beğendiği takıları gizlice iç çamaşırına saklayarak iş yerinden ayrıldığı belirlendi.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde bulunan bir takı mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mağazaya müşteri gibi gelen genç kız, bir süre vitrin ve raflardaki ürünleri inceledi.
İş yeri sahibinin diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsata çeviren şüpheli, beğendiği 5 kolye ve küpeyi tek tek iç çamaşırına gizledi. Ardından hiçbir şey olmamış gibi davranarak bir süre daha mağazada dolaşan genç kız, herhangi bir alışveriş yapmadan iş yerinden ayrıldı.
Bir süre sonra ürünlerin eksik olduğunu fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince hırsızlığı ortaya çıkardı.
Kamera görüntülerinde, şüphelinin takıları tek tek iç çamaşırına sakladığı ve ardından soğukkanlı bir şekilde mağazadan ayrıldığı anlar net şekilde yer aldı.
İş yeri sahibinin şikâyeti üzerine şüphelinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.




