Oyun, Harpagon karakterinin ev ahalisine gösterdiği pintiliği ve oğlunun aynı kıza aşık olmasıyla ortaya çıkan karışıklıkları konu alıyor. Harpagon’un cimriliği, ailenin ve çevresindekilerin hayatını alt üst ederken sahnede izleyiciyi kahkahaya boğacak bir dolanti komedisi sunuluyor.
OYUNCU KADROSU
Harpagon rolünde Musa Efe, oğul Cleante karakterinde Tolga Kiser, Marianne’de Kardelen Uslan, Elise’de Özlem İnce, La Fleche’de Onur Han Metin ve Valere’de Uğur Simit sahnede olacak. Frosine rolünde M. Akın Kızıltepe, Jack rolünde Duran Can Yılmaz, Simon rolünde Selçuk Çelik ve Komiser rolünde Nedim Can Çako izleyiciyle buluşacak.
"BİR ALANA BİR BEDAVA"
Biletler, “Bir Alana Bir Bedava” kampanyasıyla 700 TL olarak satışa sunuluyor. Etkinlik için e-bilet alan katılımcılar, mail veya SMS üzerinden biletlerine erişebilecek, çıktı almalarına gerek olmayacak. Oyunun başlamasının ardından salona seyirci alınmayacağı ve belirtilen oturma düzenine uyulması gerektiği de duyuruldu.
KLASİK KOMEDİ
21 Eylül akşamı saat 20:00’de başlayacak olan Cimri oyunu, Adana’da tiyatro tutkunlarını klasik bir komedi ile buluşturacak. İzleyiciler, hem Moliere’in eşsiz mizahını deneyimleyecek hem de usta oyuncu kadrosunun performansıyla unutulmaz bir akşam yaşayacak.




