Türkiye genelinde sıcaklıklar etkisini sürdürürken, Adana’da da termometreler 40 dereceye yaklaşmış durumda. Kavurucu sıcaklardan bunalan gençler, serinlemek için zaman zaman güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu noktalarda suya giriyor. Seyhan ilçesindeki Gençlik Köprüsü ise bu görüntülere ev sahipliği yaptı.

Adana’da Ayçiçeği Tarlalarında Şok! Çukurova’da Ayçiçeği Felaketi
Adana’da Ayçiçeği Tarlalarında Şok! Çukurova’da Ayçiçeği Felaketi
İçeriği Görüntüle

Köprünün halatlarına tırmanan gençler, bir süre burada asılı kaldıktan sonra nehrin serin sularına kendilerini bıraktı. Tüm uyarılara ve tehlikeye rağmen nehre girmeye devam eden gençlerin bu davranışı, hem kendi can güvenliklerini riske attı hem de çevredekilerin endişesine yol açtı.

Gençlerin tellere tırmanıp suya atladığı anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde, gençlerin tehlikeyi umursamadan hareket ettikleri net şekilde görülüyor.

Kaynak: İHA