Yaklaşık 45 gün önce yengesinin cenazesi için memleketi Adana’ya gelen Çiğdem Bulut, mide ağrıları şikâyetiyle Özel Altınkoza Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan kontrollerde mide fıtığı tanısı konuldu. Ailesinin iddiasına göre Bulut’un ameliyatı için yaklaşık 130 bin TL ödeme yapıldı. Operasyonun ardından fenalaşan genç kadın, yeniden aynı hastaneye başvurdu. Daha sonra Seyhan Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Bulut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OYAK Direktörü Turan, Everest  Tırmanışını Başarıyla Tamamladı
OYAK Direktörü Turan, Everest Tırmanışını Başarıyla Tamamladı
İçeriği Görüntüle

Ağabey Barış Tumur (35) yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Kız kardeşim Irak'tan yengemin cenazesi için 45 gün önce geldi. Özel Altınkoza Hastanesine gittiğinde kontrollerinde mide fıtığı çıktı. Kardeşim 130 bin TL ödeyerek ameliyatını oldu. Ameliyatını Bahri G. yaptı. Ameliyattan 2 gün sonra taburcu oldu. Kardeşim eve geldikten sonra her gün kan kustu. Hiçbir şey yiyemiyorum, nefesinin kesildiğini söyledi. Biz bunu doktora söylediğimiz zaman, doktor psikolojisinin bozuk olacağını söyledi. Psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledi. Hiçbir şekilde cevap alamadık. En son salı günü sabah Altınkoza Hastanesi'ne götürdüm. Oradaki hemşireler de psikoloğa gitmesi lazım dedi. Gece saat 2'ye kadar hiçbir müdahale yapılmadı. Çiğdem'in tansiyonu düşüyor ve kalbi duruyor. 15 dakika sonra kalbi çalıştırıyorlar. Çekilen filminde midesinin çürük olduğunu söylüyorlar. Bunlardan şikayetçiyiz. Altınkoza'dan Seyhan Devlet Hastanesi'ne sevk oldu, burada da vefat etti."

Acı haberin ardından Bulut’un yakınları hastaneye giderek tepkilerini dile getirdi. Hastane içinde yaşanan gergin anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: İHA