Ceyhan Doruk Grup Yolu’nda 4 köprünün yapımını tamamlayan ekipler, 9 kilometrelik asfalt kaplama çalışmasına da başladı. Aynı bölgede yıllardır çözülemeyen su sorununun giderilmesi için de önemli bir adım atıldı.

Ceyhan Doruk Grup Yolu’nda 9 köye ulaşım sağlayan güzergâhta yürütülen çalışmalarda 4 köprünün yapımı tamamlanırken, zemin sıkılaştırma çalışmalarının ardından yolun asfaltlanmasına geçildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, Ceyhan’daki çalışmaları yerinde inceleyerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi.

“KÖPRÜ, YOL VE SU HİZMETİ”
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Ceyhan’daki çalışmalarla ilgili şunları söyledi:
**“Ceyhan’ımızda, 9 köyümüze hitap eden Doruk grup yolundayız. Yıllardır sadece konuşulan bu güzergahta öncelikli olarak 4 adet köprümüzün yapımını tamamladık. Zemin sıkılaştırma çalışmalarının ardından 9 kilometrelik asfalt kaplamamıza da başladık.

Çiftçimizin, köylümüzün, vatandaşlarımızın daha güvenli seyahat etmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yollarımız Ceyhan’ımıza ve tüm Adanalı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Ayrıca Ceyhan Doruk Mahallemizde su deposu imalatımızı tamamladık. Yıllardır çözülemeyen su sorunu için 138 metre derinlikte ciddi bir su kaynağı tespit ettik. Böylece Doruk’un 30 yıllık su hasretini sona erdiriyoruz.
Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.”

Yumurtalık’ta yol ve içme suyu çalışmaları incelendi
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Yumurtalık’ta da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Geçer, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok ile bir araya gelirken, ilçenin ihtiyaçları ve sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Geçer, Yumurtalık ziyaretiyle ilgili ise şöyle devam etti:
“Yumurtalık’ta ilçemizin ihtiyaçlarını ve devam eden çalışmaları yerinde değerlendirdik.
Yumurtalık Belediye Başkanımız Erdinç Altıok’a gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından Demirtaş Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyip notlarımızı aldık. Demirtaş yol yapım çalışmalarını ve Zeytinbeli–Ayvalık İçme Suyu Altyapı çalışmalarını da yerinde inceleyerek son durumu değerlendirdik.
Yumurtalık’ın her mahallesinde hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için çalışmaya devam ediyoruz.”**
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ceyhan ve Yumurtalık’taki yol, köprü ve içme suyu yatırımlarının önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi.




