Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Hatayspor, deplasmanda Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalırken, teknik direktör Alaş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Alaş, "Benim adıma kabul edilemez bir maç. Her ne olursa olsun buradan galibiyetle ayrılmalıydık. Oyunun hiçbir bölümünde üstünlük kuramadık. Rakibe çok fazla atak şansı verdik. Girdiğimiz pozisyonlarda başarısız olduk. Bizim hikayemiz Adana Demirspor'un hikayesiyle kıyasladığımız bir önsöz gibi. Biz de benzer olaylar yaşıyoruz. Belki çok fazla dile getirmiyoruz bazı şeyleri. Neredeyse yabancı oyuncularımızın tamamı kulüple olan ilişiğini kesmiş durumda. Mevcut oyuncularımızı motive etme konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Tıkandığımız noktalar oluyor. Biz de sahipsiz kaldık. İstikrara ihtiyacımız var. Bundan sonraki süreçte eğer devam edeceksem ikna ettiklerimle değil benimle inananlarla yola devam edeceğim" dedi.

5-0’lık Mağlubiyet Sonrası Şok Açıklama: “Gençler Zorlanıyor…”
5-0’lık Mağlubiyet Sonrası Şok Açıklama: “Gençler Zorlanıyor…”
İçeriği Görüntüle

Alaş’ın sözleri, takım içindeki sorunların derinliğine işaret ederken, Hatayspor'da önümüzdeki süreçte nasıl bir tablo oluşacağı merak konusu oldu.

Kaynak: İHA