Yüreğir’in Atakent Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda gerçekleşen festival, gün boyu süren etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Festival alanında kurulan oyun parkurları, eğlenceli atölyeler ve yarışmalarla minikler keyif dolu anlar geçirirken, aileler de bu renkli atmosfere ortak oldu.
Etkinliklerin finalinde sahneye çıkan Onur Erol, verdiği konserle hem çocuklara hem de ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

“Harikasın Yüreğir, harikasın Adana!”
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, festivalde yaptığı konuşmada çocuklara hitap ederek şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili çocuklar; her şey sizin için. Adana’nın en büyük çocuk festivalini Yüreğir’de gerçekleştirdik. On binlerce çocuğumuz oyunlarla, atölyelerle, yarışmalarla doyasıya eğlendi; Onur Erol konseriyle unutulmaz anlar yaşadı. Bu güzel gün, çocuklarımızın hayatına dokunmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle. Harikasın Yüreğir, harikasın Adana!”





