Her fırsatta esnafın talep ve önerilerini yerinde dinlemeye özen gösteren Başkan Demirçalı, hafta sonunda Doğankent’i ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Esnafları tek tek gezen Demirçalı, onlara bereketli kazançlar dilerken vatandaşlar ve çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ziyareti sırasında mahalle esnafı, Başkan Demirçalı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirçalı, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:
“İlçemizde adım atmadık yer ve talebini dinlemediğimiz bir hemşehrimiz bile bırakmamaya özen gösteriyoruz. Ortak yaşam alanını paylaşıyoruz ve eminiz ki herkesin söyleyecek bir sözü ve bir önerisi vardır. Bu anlayışla hem esnafımızı geziyor hem vatandaşlarımızı dinliyoruz. Herkes daha güzel bir ilçede yaşamak ister ve her öneri bizim için çok kıymetli.”




