Uzun yıllardan bu yana Ceyhan’da cafe pastanenin öncüsü olarak Ceyhanlılara unlu mamuller, pasta, tatlı ve çikolatalarla farklı tat ve lezzetlerle buluşturarak, dışarıda kahvaltı keyfi hizmeti veren Venedik Tatlı Cafe Pasta’nın, Adana Turgut Özal Bulvarı Şubesi’nin açılışında da izdiham yaşandı.
Açılışa Vali Mustafa Büyük ve Eşi Emine Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ve Sanatçı Gökhan Keser’in yanısıra, Çukurova Kaymakamı Dr.Mustafa Özkan, , Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Adana ESOB Başkan Vekilleri; Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ile merkez ve diğer il ve ilçelerden gelen fırıncılar, unlu mamülcüler esnaf odası başkanları katıldı.
Vali Büyük, açılışta yaptığı konuşmada, Adana’da yeni bir hizmet anlayışıyla, Ceyhan’dan gelerek Turgut Özal Bulvarı’nda yeni bir şube açan Venedik Tatlı Pasta Cafe’nin sahipleri Ahmet, Durmuş, Ali ve Hakan Koşmaz kardeşleri tebrik ederken, “Hayırlı, uğurlu olsun. Yeni işyerinizde sizlere başarılar diliyorum. Şehrimize katkılarınız için de teşekkür ediyorum” diyerek besmele ile alkışlar arasında kurdelayı kesti.
Vali Büyük ve eşi Emine Büyük ile Başkan Sözlü ve protokol mensupları açılış sonrası iç mekanı gezerek, çalışanlara kolaylık ve başarılar dileyip, ağızlarını tatlandırdıktan sonra Koşmaz Kardeşler’e “Hayırlı işler” dileyerek işyerinden ayrıldılar.
Muhteşem açılış, Gökhan Keser konseriyle de şenlendi. Törene katılan vatandaşlar açılışa katılan Sanatçı Gökhan Keser ile fotoğraf çektirebilmek için âdete yarışa girdiler
Başkan Hakan Koşmaz ile kardeşleri de, gerek törene bizzat katılarak, gerekse çiçek ve mesaj göndererek kendilerini tebrik eden başta, Ankara’da bulunan, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık olmak üzere protokol mensupları ile tüm dost ve müşterilerine ayrı ayrı teşekkür ederken, “Amacımız, Adana ekonomisine katkı sunarken, istihdam da sağlamaktır. Bu mutlu ve heyecanlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine, dost ve müşterilerimize ve tüm Adanalı’lara şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştular

Ceyhan’da uzun yıllardan bu yana ekmek ve unlu mamuller konusunda deneyimli kuruluş olan Venedik, geçtiğimiz yıllarda Venedik Patisserie adıyla cafe tarzı bir işletme açarak Ceyhan’ı güzel bir mekâna kavuşturmuştu.





