8 Üniversite, 11 Takım Parkede

Turnuvada kadınlarda 5, erkeklerde 6 takım olmak üzere toplam 11 takım mücadele etti. Müsabakalarda Çukurova Üniversitesi’nin yanı sıra Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Muş Alparslan Üniversitesi yer aldı.

Beş gün boyunca devam eden karşılaşmalarda sporcular, hem rekabet düzeyi hem de sergiledikleri centilmenlik örnekleriyle dikkat çekti.

Erkeklerde Şampiyon Çukurova Üniversitesi

Kıyasıya geçen maçların ardından erkekler kategorisinde Çukurova Üniversitesi birinciliğe ulaştı. Gaziantep Üniversitesi ikinci, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Uzmanı Çözümü  Tek Tek Açıkladı
Uzmanı Çözümü Tek Tek Açıkladı
İçeriği Görüntüle

Kadınlarda Zirve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin

Kadınlar kategorisinde ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi turnuvayı lider tamamladı. Çukurova Üniversitesi ikinci, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ise üçüncü sırada yer aldı.

Sporun Birleştirici Gücü Adana’da Buluştu

Farklı şehirlerden gelen üniversite öğrencilerinin spor aracılığıyla sosyal ve kültürel etkileşimini güçlendiren organizasyon, hem Çukurova Üniversitesi hem de Adana için önemli bir değer oluşturdu. Turnuva boyunca tribünlerde oluşan coşku ve dostluk ortamı, üniversite sporlarının toplum üzerindeki pozitif etkisini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: BÜLTEN