Adana’da 4 Bin Dolarlık Göçmen Ticareti! Şebeke Çökertildi
Adana’da 4 Bin Dolarlık Göçmen Ticareti! Şebeke Çökertildi
İçeriği Görüntüle

Kaza, 16 Eylül’de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Mersin serbest bölge girişinde meydana geldi. Ters yönden gelen otomobil karşısında ani fren yapmak zorunda kalan midibüs sürücüsü, direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Kör nokta nedeniyle arkadan gelen bir otomobil ve kamyon da kazaya karıştı. Ciddi yaralanma yaşanmazken, kazada maddi hasar oluştu.

Olayın ardından sürücü İ.A. yakalandı. Mersin Valiliği, İ.A.’ya 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “tek yönlü karayollarında ters istikamette araç kullanma” ve “trafik kolluklarının uyarı ve işaretlerine uymama” ihlalleri nedeniyle 10 bin 260 TL ceza uygulandığını ve sürücü belgesine geçici olarak el konulduğunu açıkladı.

Valilik açıklamasında, “Mersin’imizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi.

Kaynak: İHA