Misafirlerine nezih ve ferah bir ortam sunmanın yanında taze kesim etleri; her damak zevklerine hitap eden menüsüyle ‘Bi-Kadeh Ocakbaşı’, sektöründe fark yaratıyor.

Adanalılar Bu Görüntüye Alışık Değil! Fındık Ağaçtan Değil Tezgahtan Geldi
Adanalılar Bu Görüntüye Alışık Değil! Fındık Ağaçtan Değil Tezgahtan Geldi
İçeriği Görüntüle

Bi Kadeh Kapak Fotografi Cigkofte Ve Salatalar

SICAK BİR AİLE ORTAMI

Adana’nın merkez ilçesi Çukurova’ya bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’nde faaliyet gösteren ‘Bi-Kadeh Ocakbaşı’, aynı anda 100 kişiye hizmet verebilecek kapasiteyle de öne çıkıyor. Kebabın başkenti Adana’da; sıcak bir aile ortamı sunan mekan, ferah ve nezih ortamının yanında günlük taze kesim etleri, zengin ızgara çeşitleri ve menü seçenekleriyle de farklı damak zevklerine hitap ediyor.

Masa Bi Kadeh

ETLERİMİZ TAZE KESİM

İşletmeciliğini Özge Babacan’ın üstlendiği ‘Bi-Kadeh Ocakbaşı’nın baş aşçısı Mutlu Önder, “Etlerimizi özenle seçiyor ve taze kesim olmasına dikkat ediyoruz. Adana Kebabı’nı aslına uygun yaparken, farklı ızgara çeşitleri ve zengin bir menü seçeneği sunuyoruz. Sunduğumuz salatalarda yer alan ürünlerin yine taze olmasına özen gösteriyoruz. Burası sıcak bir aile yuvası ve gelen her misafirimizi, ailemizin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.

Bi Kadeh Ocakbasi

Kaynak: HABER MERKEZİ