Mücadelenin ilk dakikalarında oyuna hızlı ve kontrollü başlayan İncirlikspor, rakip kalede etkili ataklar geliştirmesine rağmen aradığı golleri bulmakta zorlandı. Maç boyunca birçok net pozisyona giren ekip, son vuruşlarda etkili olamayınca galibiyeti kaçırdı. Rakibin daha az pozisyona rağmen bulduğu gollerle öne geçmesi, İncirlikspor’un direncini kırarken, skor üstünlüğünü koruyamaması da mağlubiyeti beraberinde getirdi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İncirlikspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Açar, kaçan fırsatlara ve elde edilemeyen skora dikkat çekerek takımın mücadelesinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Açar, “Maça kontrollü ve hızlı başladık. Galip gelmek, şampiyon olmak istiyorduk ama olmadı. Çok gol kaçırdık. Bulduğumuz net pozisyonları maalesef değerlendiremedik. Üzgünüz, canımız sağ olsun” dedi.

Meslekte ‘Gurur’ Anı
Meslekte ‘Gurur’ Anı
İçeriği Görüntüle

Mağlubiyete rağmen takımın mücadele gücünden memnun olduklarını belirten kulüp yetkilileri, kalan maçlara odaklanarak ligi en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyor.

Muhabir: BERİL ANT