Gençliğinde platonik aşkı Cabbar Gani ile evlenemediği için hayatı boyunca kimseyle evlenmeyen ve aşkına sadık kalan Sümbül Topbaş, geçtiğimiz yıl Adana’da iç ısıtan bir hikâyeyle gündeme gelmişti. Kaldığı huzurevinde en büyük hayalinin bir kez olsun gelinlik giymek olduğunu ifade eden Topbaş için, yetkililer ve hayırseverler harekete geçmiş; düzenlenen temsili düğünle bu hayali gerçeğe dönüştürülmüştü.

Beyaz gelinliğiyle davul zurna eşliğinde düğün salonuna giren Sümbül teyzenin o anki mutluluğu, salondaki herkesi duygulandırmıştı.

Adana’da Etkileyici Konferans: 15 Temmuz’da Ne Oldu? İşte 4 Farklı Özelliğiyle O Gece
Adana’da Etkileyici Konferans: 15 Temmuz’da Ne Oldu? İşte 4 Farklı Özelliğiyle O Gece
İçeriği Görüntüle

Çalılık Alanda Cansız Bedeni Bulundu

Bugün akşam saatlerinde, Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’nde çalılık bir alanda hareketsiz yatan birini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yerde yatan kişinin Sümbül Topbaş olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından yaşlı kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Huzurevinden Neden Ayrıldığı Bilinmiyor

Bir süredir Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan Sümbül Topbaş’ın neden huzurevinden ayrıldığı ise henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA