Olay, Toros Mahallesi’nde bulunan hastanede meydana geldi. Saat 11.00 sıralarında hayatını kaybeden Dudu Kahveci’nin vefat haberini alan yakınları, hastaneye gelerek cenazeyi teşhis etti. Aile, cenazeyi hava yoluyla Edirne’ye götürmek için hazırlıklarını tamamlarken, teslim alma aşamasında büyük bir krizle karşılaştı. Aile üyeleri, cenazeyi almak üzere hastaneye geldiklerinde Dudu Kahveci’nin naaşına ulaşılamadı.
"Annemin Cenazesi Saat 16.00'dan Beri Yok"
Acılı kız Arzu Yazıcıoğlu, yaşadıkları süreci şu sözlerle anlattı:
"Bir haftadır annem yoğun bakımda tedavi görüyordu. Saat 11.00'de annemin vefat ettiğini öğrendik. Damadım cenazeyi teşhis etti, gerekli işlemler yapıldı. Uçakla Edirne’ye götürmek üzere hazırlıklarımız tamamlandı. Ancak cenazeyi teslim almaya geldiğimizde ortada hiçbir şey yoktu. Karışıklık olmuş. Saat 16.00’dan beri annemin cenazesine ulaşılamıyor. Şaka gibi, acımı bile yaşayamıyorum."
İddialara göre, cenazenin başka bir merhum ile karıştırılıp, yanlışlıkla başka bir aileye teslim edilmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Aile, hastane yönetiminden konuya ilişkin herhangi bir açıklama alamadıklarını belirtirken, olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.
Hastanede görevli yetkililer ise konuyla ilgili basına herhangi bir açıklamada bulunmadı.





