Özellikle mavi bayraklı plajlarıyla dikkat çeken Yumurtalık ilçesi, tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın ederken, plajlardaki şezlonglar kısa sürede doldu. Deniz ve güneşin keyfini çıkarmak isteyen ziyaretçiler, bayram tatilinin son gününde sahilde yoğunluk oluşturdu.
Sahilde gün boyunca renkli görüntüler yaşandı. Bazı gençler kuma gömülerek güneşlenmeyi tercih ederken, çok sayıda vatandaş serinlemek için denize girdi. Çocuklar ise aileleriyle birlikte sahilde oyun oynayarak ve yüzerek tatilin tadını çıkardı.
Bayram tatili için bölgeye gelen Yaren Ronda, hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte sahillerde hareketliliğin arttığını belirtti. Ronda, "Bayram tatilinde hem denizin hem de güneşin keyfini çıkarıyoruz. Şehre yakın olması nedeniyle ulaşım kolaylığı da sağlıyor. Havanın ısınmasıyla herkes sahillere akın etti" dedi.
Kent merkezine yakın konumuyla öne çıkan Yumurtalık sahilleri, bayramın son gününde yoğun ziyaretçi akınına sahne olurken, tatilciler güneşli havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı.





