Her gün farklı noktalarda hummalı bir mesai yürüten belediye personeline teşekkür eden Başkan Altıok’un son durağı Zeytinbeli Mahallesi oldu.

Başkan Altıok, Zeytinbeli’nde temizlik, ilaçlama, çevre düzenlemesi ve ağaç budama çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerle birlikte sahada bulundu.

Yaşanabilir Çevre Vurgusu

Sahadaki Gerçeğin Adı: Derin Kriz
Sahadaki Gerçeğin Adı: Derin Kriz
İçeriği Görüntüle

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli şekilde sürdürülen çalışmalar sırasında konuşan Başkan Altıok, “Mahalle sakinlerimizin daha temiz ve yaşanabilir bir çevrede hayatlarını sürdürmeleri için gece-gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Mahalle esnafı ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet eden Başkan Altıok, yoğun saha çalışmaları nedeniyle olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Altıok, “Zeytinbeli’nin ardından diğer mahallelerde de benzer çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN