Mevcut araç havuzunun yetersizliğini göz önünde bulunduran Başkan Avan, yürüttüğü çalışmalar kapsamında belediyeye 6 yeni araç kazandırdı.

Belediye Filosuna Katılan Araçlar

  • Türkiye Belediyeler Birliği’nden yerli üretim 1 çöp kamyonu,

  • Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan hibe edilen tam otomatik yerli üretim 1 çöp kamyonu,

  • 1 adet makam aracı,

  • Fen İşleri Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 binek otomobil,

  • 1 adet MST marka iş makinesi,

  • Acil durumlarda kullanılmak üzere 2 römork su tankeri belediye bünyesine dahil edildi.

Pozantiya Alti Arac

Hizmetlerde Daha Hızlı ve Etkin Müdahale

Yeni araçlarla birlikte özellikle yaz aylarında 450 bine ulaşan nüfusa daha hızlı ve kapsamlı hizmet verilmesi planlanıyor. Temizlik faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarında hız kazanılması, ayrıca acil durumlara kısa sürede müdahale edilmesi hedefleniyor.

Başkan Avan’dan Teşekkür

Araç filosunun güçlenmesinin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Ali Avan, şu ifadeleri kullandı:
“Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bilge Liderim Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığına, Türkiye Belediyeler Birliğine, teşekkür ediyorum. İlçemizde daha temiz sokaklar, daha hızlı müdahale ve daha etkin bir şekilde üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni araçlarımızla birlikte hizmet kalitemizi daha da yukarı taşımaya, Pozantı’mız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

Tarıma Yeni Model: “Genç Tarımcılar Kooperatifleri Kurulsun!”
Tarıma Yeni Model: “Genç Tarımcılar Kooperatifleri Kurulsun!”
İçeriği Görüntüle

Yeni araçların hizmete alınmasıyla birlikte Pozantı’da belediye çalışmalarının daha verimli ve etkin yürütülmesi bekleniyor.

Kaynak: BÜLTEN