“KOL KOLA, OMUZ OMUZA” SLOGANIYLA YENİ KURS DÖNEMİ

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kol Kola, Omuz Omuza” sloganıyla düzenlenen Türk Halk Oyunları Yaz Kursu, 24 Haziran Salı günü itibarıyla başlıyor. Kurslar, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Park bünyesinde yer alan Fitness Salonu’nda gerçekleştirilecek.

15 Bin Liralık Hesap Cinayetle Bitti: 14 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
15 Bin Liralık Hesap Cinayetle Bitti: 14 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

HER SALI VE PERŞEMBE GÜNÜ EĞİTİM VERİLECEK

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Adana Sanat iş birliğinde yürütülecek olan kurslar, haftada iki gün düzenlenecek. Salı ve Perşembe günleri saat 19.00-21.00 arasında gerçekleştirilecek eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar, kurs günlerinde kayıtlarını yaptırabilecek. Halk oyunları kursları tamamen ücretsiz olacak.

6-14 YAŞ GRUBUNA SPOR KURSLARI DA BAŞLIYOR

Belediyenin yaz etkinlikleri sadece yetişkinlerle sınırlı kalmıyor. 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz spor kursları da başlıyor. Futbol, satranç, masa tenisi ve kano gibi pek çok farklı branşta düzenlenecek kurslar, Adanalı gençleri hem eğlenmeye hem de spora teşvik edecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarını daha verimli ve eğlenceli hale getirmek isteyen vatandaşları bu ücretsiz kurslara davet ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi