Yeni dönemde tüm sınıf düzeylerinde ders zili 8 Eylül Pazartesi günü çalacak. Bu kapsamda hazırlık sürecini yakından takip eden İl Müdürü Yusuf Tüfekçi ve İlçe Müdürü Recep Beydilli, Feke’deki bazı eğitim kurumlarını ziyaret etti.
Heyet, Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO), Kitap Deposu, Feke İmam Hatip Ortaokulu ve Feke İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunarak, okul yöneticilerinden bilgi aldı.

Ziyaretlerde, okul binalarının fiziki durumu, donanım eksiklikleri, bakım-onarım süreçleri ve öğrencilere sunulacak imkânlar masaya yatırıldı. Adana İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, yapılan değerlendirmelerde, “Yeni döneme sorunsuz başlamak için tüm hazırlıkları titizlikle sürdürüyoruz” mesajını verdi.




