Gençlerle bir süre yürüyen Geçer, yürüyüş boyunca onlarla sohbet ederek dayanışma mesajı iletti. Geçer, yürüyüşün anlam ve amacına dikkat çektiği açıklamasında, gençlerin bu yolculuğa Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve diğer tüm siyasi tutuklular için çıktığını ifade etti.

Uzmanından H3N2 uyarısı: '2026 yılı Mart ayına dikkat'
Uzmanından H3N2 uyarısı: '2026 yılı Mart ayına dikkat'
İçeriği Görüntüle

Gyds L J O W0 A A R N D

Güngör Geçer açıklamasında, “Gençlerimiz, Silivri’de haksız yere tutuklu bulunan başkanımız Zeydan Karalar ve tüm siyasi tutuklular için yürüyor. Bu haksızlığın sona ermesi, özgürlüğün ve adaletin hâkim olması için biz de onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gyds L I3 Xs A A Yuz

Başkan Vekili Geçer, gençlerin yürüyüşünün kararlılıkla süreceğini belirterek, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreçte her aşamada destek ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi