Ardından Valilik Meydanı’nda devam eden etkinliklerde öğrenciler şiirler okudu, folklor ekibinin gösterisi ve mehteran takımının performansı büyük ilgi gördü. Aynı bayram coşkusu Mudurnu ilçesinde de halkın yoğun katılımıyla yaşandı.

Kutlamaların en dikkat çekici anlarından biri ise Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı komandoların tören geçişiydi. İç güvenlik harekâtlarındaki üstün başarılarıyla bilinen ve Türkiye’nin çift sancaklı tek tugayı olan mavi bereliler, sis bombaları eşliğinde caddeyi coşkuyla yürüyerek vatandaşların büyük ilgisini topladı. Marşlar eşliğinde geçiş yapan komandolar, alkışlar ve Türk bayraklarıyla coşkulu anlar yaşattı. Cadde, mavi berelilerin geçişi sırasında adeta inledi.

79 Yaşındaki Melahat Öğretmenin Öğrencileriyle Buluşması Yürekleri Dağladı!
79 Yaşındaki Melahat Öğretmenin Öğrencileriyle Buluşması Yürekleri Dağladı!
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, komandoların gösterisine sevgi ve heyecanla eşlik ederek, Zafer Bayramı’nın gurur ve coşkusunu bir arada yaşadı.

Kaynak: İHA