İSTİHDAMA DESTEK OLUYOR

Hijyen ve lezzetin ön planda olduğu, 1867 Luxury Restaurant göz kamaştıran dekorasyonuyla da Adana’da ki mekanlar arasında zirveye oturmayı başardı. Açtığı tüm mekanlarla Adana’da bir ilk olmayı başaran ve süreli yeniliklerle adından sıkça söz ettiren işletmeci Yıldıray Yalçın, her zaman daha iyi daha kaliteli hizmeti sunma gayreti içerisinde çalışmalarına devam ederken, çok geniş çalışma ekibiyle de istihdama destek oluyor.

ADANA’NIN EN ZENGİN MENÜSÜ

6 Gün Önce Kaybolan Babasını Gözyaşlarıyla Arıyor 6 Gün Önce Kaybolan Babasını Gözyaşlarıyla Arıyor

Adana’nın en zengin menüsüne sahip olan 1867 Luxury Restaurant, her gün sabah 9.00,’dan itibaren kahvaltı servisiyle başlayıp, öğlen yemekleri kebap, ızgara çeşitleri, dünya mutfağı, suşi ve kokteylleriyle de oldukça iddialı.

GÖL MANZARALI KAHVALTI SERVİSİ

Adnan Menderes Bulvarı Sevgi Adası karşısında bulunan mekan, manzarasıyla da büyüleyerek konuklarını ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor. Adanalılara kaliteli ve hijyen açısından muhteşem bir kahvaltı mekanı kazandıran Yıldıray Yalçın, 1867 Luxury Restaurant’da göl manzarasında kahvaltı yapmanın ayrı bir zevkini yaşatıyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET VERİYOR

İş insanı Yıldıray Yalçın’ın Adana’ya kazandırdığı 1867 Luxury Restaurant, haftanın 7 günü hizmet veriyor. Cemiyet hayatından, iş ve siyaset dünyasından ve Adanalılardan oluşan misafirleri ağırlayan mekan, tasarımı, leziz sunumları ve konforuyla dikkat çekiyor. Adanalılara hizmet vermeye başlayan 1867 Luxury Restauran,  açıldığı günden itibaren ful dolu olarak müşterilerin beğenisini topluyor.

Kaynak: BÜLTEN