Takımın 2. Başkanı Mustafa Boz, bu sezon şampiyonluk için sahada olacaklarını belirterek hem kadro hem de yönetim anlamında önemli adımlar attıklarını söyledi.

Yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mustafa Boz, “Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Mevcut kadromuza 4 futbolcu daha dahil ettik. Genç takımımızdan da takviyeler yaptık. İyi bir kadromuz var. Şampiyon olacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Tarıma Yeni Model: “Genç Tarımcılar Kooperatifleri Kurulsun!”
Tarıma Yeni Model: “Genç Tarımcılar Kooperatifleri Kurulsun!”
İçeriği Görüntüle

Takımda herhangi bir eksik bulunmadığını vurgulayan Boz, yönetim kadrosuna da takviyeler yapıldığını dile getirdi. Boz, “Takımımızı antrenör Kadir Boz çalıştıracak” dedi.

Yüreğir Demirspor, hem teknik heyeti hem de güçlendirilmiş kadrosuyla yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı planlıyor.

Muhabir: ADİL DURMAZ