Mesajında Seyhanlılara duyduğu bağlılığı dile getiren Tekin, fiziksel uzaklıkların gönül bağlarını koparamayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu bayram da Seyhan’ımızın sokaklarında yürüyemiyor, bayram neşesini sizlerle yüz yüze paylaşamıyor olabilirim. Aramızda yüksek duvarlar, hiç hak edilmemiş mesafeler var. Ancak kalbimin Seyhan’ın her mahallesinde, her evinde sizlerle birlikte attığını biliyorum.”
Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve adalet duygularını güçlendiren özel günlerden biri olduğunu ifade eden Tekin, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek toplumsal birlik çağrısında bulundu.
Başkan Tekin mesajında, “Tam da bu yüzden bu bayramda birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılmak, umudu ve aydınlık yarınlara olan inancımızı büyütmek zorundayız. Çünkü biliriz ki bizim coğrafyamızda en koyu gecenin bile bir sabahı vardır” ifadelerini kullandı.
Seyhan halkının kendisine emanet ettiği iradeyi ve hizmet sorumluluğunu her koşulda taşımaya devam edeceğini belirten Tekin, “Biz o sevdayı annelerimizin, kadınlarımızın el emeği gibi, bir iğne oyası zarafetiyle ilmek ilmek işledik. Hiçbir haksızlığın bu emeği gölgelemesine izin vermeyeceğiz. Bağımız mühürlerle değil, gönülle kurulmuştur” dedi.
Mesajının sonunda tüm Seyhanlıların ve belediye çalışanlarının Kurban Bayramı’nı kutlayan Tekin, “Bu karanlık günler elbet geçecek, adalet yerini bulacak ve biz yine Seyhan’ın meydanlarında hasretle kucaklaşacağız. Sofralarınızdan bereketin, yuvalarınızdan huzurun eksilmediği bir bayram diliyorum” ifadelerine yer verdi.




