“Adana’da Kadına ve Çocuğa  Şiddet Alarm Veriyor”
“Adana’da Kadına ve Çocuğa Şiddet Alarm Veriyor”
İçeriği Görüntüle

Şampiyonluk kupası, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan tarafından takıma törenle verildi. Törende futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar büyük bir coşku yaşarken, Karaisalıspor camiası bu başarıyı gururla kutladı.

Başkan Cavit Namdar, kupa töreni sonrasında yaptığı açıklamada bu başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Namdar, “Biz buralara kolay gelmedik. Her maçta ter döktük, her antrenmanda daha iyisi için çalıştık. Bu şampiyonluk azmin ve inancın zaferidir. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi canıgönülden tebrik ediyorum. Onların emeği ve kararlılığı olmasaydı bu başarı mümkün olmazdı” ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda da hedeflerinin büyük olduğunu belirten Namdar, Karaisalıspor’un yükselişinin devam edeceğinin sinyalini verdi. “Bu sezon 1. Amatör Küme’ye yükseldik, ancak durmak yok. Yeni hedefimiz Süper Amatör Küme. Adımızı bu lige yazdıracağız. Karaisalıspor, her geçen gün büyüyen, gelişen ve hedefleri olan bir kulüptür” şeklinde konuştu.

Karaisalıspor’un bu başarısı, hem ilçe halkında hem de yerel futbol camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Muhabir: BERİL ANT